S som i Smycken

Äldre nyheter

28/8 2013
Tycker du om djur eller är du helt enkelt svag för annorlunda ringar? Kika då in under kategorin övrigt! Nyheter finns också under armband.

23/5 2013
Nyheter finns under kategorierna armband, örhängen och barnsmycken. Utförsäljningen fortsätter med 30-40 % rabatt på ordinarie priser.

dscn7844b.jpg  

11/1 2013 - Nytt år, nya tag!

Gammalt ska bort och nytt ska in! Nu finns en utförsäljning under kategorin smycken med 30-40 % rabatt på ordinarie priser. Nyheter finns det också förstås, ta en titt under kategorierna halsband,armband och övrigt!

15/4 2012 - Nu kan man tävla och vinna ett smyckesset i form av ett par örhängen och en ring på S som i Smyckens sida på  facebook. För att kunna vara med måste man dock vara medlem på facebook.

2/3 - Den 31:a mars och 1:a april kommer jag att stå på Hantverkarnas vårmarknad i Brunnssalongen, Himmelstalund i Norrköping. Marknaden är mellan kl. 10.00 - 16.00 båda dagarna och det kommer att vara en massa hantverkare där som säljer sina alster. Jag kommer att stå på utsidan, så vi får hoppas på fint väder. Boka in en av dagarna redan nu och invig våren med oss för jag är säker på att det kommer bli trevligt.

2/2 - Ännu mer nytt har kommit in. Denna gång under halsband, armband och örhängen!


dscn6991a.jpg     dscn6970a.jpg

20/1 - Nyheter finns nu under kategorin övrigt. Kika gärna in!

2/1 - Väljer att förlänga mellandagsrean. :) Ni har fram till midnatt på söndag på er att handla till reapriser.

26/12 2011 - Mellandagsrean har nu börjat och håller på året ut! Priserna som du hittar i rött är reapriser.

20/12 - Efter jul så inträder mellandagsrean i många affärer, den kommer även till S som i Smycken. Den stora skillnaden är att den inte är lika hektisk här, skönt va? ;) Utvalda varor kommer prissänkas under de olika kategorierna. Vi ses efter jul!

29/11 - Nu är jag hemma igen från Hudiksvall och har fått en hel del smycken sålda. Nästa gång jag står ute och säljer mina smycken blir på loppis 11:e december i Vingåkers folkets park. Kom gärna och titta, handla eller bara för att säga hej :)

18/11 - Ännu mer nytt! Denna gång under halsband och örhängen. Titta gärna och beställ nu ifall du är intresserad av något för på söndag (20/11) åker jag till Hudiksvall för att sedan stå på julmarknad där den 26/11. Risken finns att det smycket som just du är intresserad av även faller någon annan i smaken på marknaden, så passa på och beställ nu!

31/10 - Idag har det dykt upp lite nyheter, så kika gärna runt. Mer är på gång inom en snar framtid.

28/9 - Nyheter finns nu under armband, örhängen och barnsmycken!

21/9 - Nu finns S som i Smycken på facebook! Tryck på gilla-knappen till vänster för att få uppdateringar och unika erbjudanden där. OBS! Du måste först bli medlem på facebook för att kunna gilla.

21/9 - Nu kan du köpa gummipluppar till dina örhängeskrokar om de har en tendens att slinka ur örat. Finns under kategorin övrigt.

3/10 - Jag är bortrest från den 5:e till den 13:de oktober så under den tiden kan jag inte besvara några mail elller skicka några beställningar, men ni kan fortfarande lägga ordrar så tar jag hand om dom när jag kommer hem.

11/6 - Fler armband finns nu upplagda på hemsidan. Denna gången är de unika och finns alltså bara i ett exemplar. Titta och se om det kanske finns något som passar till sommaren!

dscn5492b.jpg


22/4 - Lättanvända och perfekta till sommarklänningen på stranden! Nu har den lilla sommarkollektionen av armband dykt upp på hemsidan. I samma stil men i lite olika färger. Armbanden görs i flera exemplar och i flera olika storlekar. Kolla på sidan armband för mer information!

dscn5353a.jpg


22/4 -  Jag har fräschat upp med en ny design på hemsidan som känns lite somrigare, och nu när det dessutom är påsk och sommarvarmt ute så firar jag med fri frakt i en vecka framåt och det finns ingen lägsta ordergräns.

15/4 - Fick nyligen veta att jag vunnit andrapris med ett armband hos
www.sparklingdesign.se. Det vårinspirerade smycket finns nu till försäljning under kategorin armband. Inom kort kommer det ännu fler armband, en sommarkollektion kan man säga ;)

armband-blommor.jpg

30/3 - Nu finns ett galleri under fliken smycken där jag visar upp ett litet utplock av redan sålda verk. Jag har även uppdaterat skötselråden under fliken beställa/köpvillkor. Kika gärna runt!  

6/3 2011 - Väsksmycken med, vårens hetaste trend, FJÄDRAR! Finns under kategorin övrigt i flera olika färger.

dscn5174b.jpg

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)